Wat zijn wij gister weer allemaal verrast door de Sint!
En dit jaar werd er één iemand speciaal in het zonnetje gezet .
Ons bedrijf bestond in april 50 jaar maar dit kon helaas niet gevierd worden. Maar niet alleen ons tuincentrum bestond 50 jaar, onze eigen KLAAS is al 50 jaar werkzaam
bij ons bedrijf, eerst als werknemer en per 1989 als één van de eigenaren.
Van tulpenkwekerij op de Kalverstraat tot een prachtig tuincentrum op de Molenweg. Klaas heeft het allemaal meegemaakt. Een hele verandering waar Klaas zich samen met zijn compagnons volledig heeft ingezet al die tijd.
De werkzaamheden van het tuincentrum en de hoveniersafdeling zijn de afgelopen jaren ontzettend gegroeid en dat betekende meer personeel buiten de familiekring. Met hart en ziel heeft Klaas zich altijd ingezet voor de zaak. Altijd hard en veel werken zijn kenmerken die bij Klaas passen. Maar laten we niet de de steun en toeverlaat vergeten van Klaas. Zonder zijn vrouw Margo kon dit niet worden bereikt. Per 1 januari 2021 doet Klaas een stapje terug maar we zullen hem nog vaak bezig zien op zijn geliefde tuincentrum.
Feliciteren is op dit moment helaas geen optie, maar een kaartje voor de jubilaris zou geweldig zijn.
Klaas, namens je hele team, van harte gefeliciteerd, wij wensen jou en Margo nog heel veel gezonde en mooie jaren toe. 

50-jaar-klaas-schutte-50-jaar3