Woensdag 30 december heeft het team van Tuin- en Bloemencentrum Den Heuvel directeur Klaas Schutte uitgezwaaid.
Wat een mooi gezicht die hele rij auto’s met slingers, lichten en met het luide volume van de claxons.

50 jaar 
Tuin- en Bloemencentrum Den Heuvel bestond in april 2020 50 jaar maar dit kon helaas door de Coronacrisis niet gevierd worden. Maar niet alleen het tuincentrum bestond 50 jaar, Klaas Schutte was ook 50 jaar werkzaam bij het bedrijf, eerst als werknemer en per 1989 als één van de eigenaren.

Kalverstraat
Van tulpenkwekerij op de Kalverstraat tot een prachtig tuincentrum op de Molenweg. Klaas heeft het allemaal meegemaakt. Een hele verandering waar Klaas zich samen met zijn compagnons al die tijd volledig heeft ingezet.

De werkzaamheden van het tuincentrum en de hoveniersafdeling zijn de afgelopen jaren ontzettend gegroeid en dat betekende meer personeel buiten de familiekring.

Harde werker
Met hart en ziel heeft Klaas zich altijd ingezet voor de zaak. Altijd hard en veel werken, dat zijn kenmerken die bij Klaas passen. Maar laten we niet de steun en toeverlaat vergeten van Klaas. Zonder zijn vrouw Margo kon dit niet worden bereikt. Per 1 januari 2021 doet

Pensioen
Klaas een stapje terug maar we zullen hem nog vaak bezig zien in zijn geliefde tuincentrum.

Het hele team van Tuin- en Bloemencentrum Den Heuvel wenst Klaas en Margo nog vele mooie en gezonde jaren toe.

pensioen1
pensioen2