kortingsdag-20-korting1

GROEN & GEZOND

Wist je dat actief met planten bezig zijn goed is voor je geest? In het tijdperk van burn-outs en coronastress is goed zorgen voor jezelf belangrijker dan ooit! Heb je behoefte aan een moment van rust en ontspanning? Ga dan aan de slag met je kamerplanten โ€“ beetje watergeven, verpotten en lelijke bladeren verwijderen โ€“ en je hoofd leegmaken. Of juist nadenken. Planten zeggen niks, maar luisteren erg goed. Na een planttherapiesessie kun je er weer helemaal tegenaan. Zeg maar dag tegen je gestreste zelf!ย 

groen-gezond2

Luchtzuiverende kamerplanten

Kamerplanten zijn behalve prachtig in huis ook nog eens kerngezond voor je! Wat doen kamerplanten nu precies? Iedere kamerplant produceert zuurstof, maar niet alle kamerplanten hebben een luchtzuiverende werking. Sommige kamerplanten neutraliseren schadelijke gassen door deze op te nemen en af te breken. Ook verbeteren ze de luchtvochtigheid en zetten ze CO2 effectief om in zuurstof. Ontdek welke 4 kamerplanten naast een sfeervolle eyecatcher in je huis ook een luchtzuiverende werking hebben:

groen-gezond3

1 Gatenplant (Monstera deliciosa)

Sterke en trendy kamerplant met junglelooks.

groen-gezond4

2 Goudpalm (Dypsis lutescens)

Deze goudpalm met vakantievibe houdt van een lichte plaats.
groen-gezond5

3 Lepelplant (Spathiphyllum โ€˜Sweet Laurettaโ€™)

Sterke kamerplant die zelfs op een donkere plaats kan groeien.
groen-gezond6

4 Paradijsvogelplant (Strelitzia nicolai)

Geeft een frisse groene tint aan je interieur en houdt de luchtvochtigheid op peil.

Kamerplant oppotten!

Pot jij je nieuwe huisgenoot ook zo op dat je er de komende jaren veel plezier van gaat hebben? Hoe doe je dat? Dat is heel eenvoudig! Bekijk onze korte video en ontdek dรฉ tips & tricks voor het oppotten of verpotten van jouw kamerplant!