heerlijk-naar-full

HEERLIJK NAAR BUITEN

De lente is in volle gang! De natuur is nu op haar best. Al het groen is nog fris, dartelende lammetjes in de wei, vogels maken nesten en vlinders en bijen fladderen door je tuin van bloem tot bloem. Het is tijd om heerlijk te genieten van het buiten zijn. Uit de wind kun je al prinsheerlijk buiten zitten op je balkon of terras. Je koestert de lentezon voor een kleurtje op je wangen. Nu nog een beetje kleur op je terras! In ons tuincentrum is de lente ook losgebarsten. Het staat bij ons afgeladen vol met prachtige, verse zomerbloeiers in allerlei soorten en maten. Kom je snel langs?

Zet de bloemetjes buiten

Het seizoen om buiten te kunnen zitten is weer geopend. Het is half april en de tijd om weer heerlijk te kunnen genieten van het buiten zijn. Hoor de vogels kwetteren en geniet van het zalige nietsdoen. Niets is lekkerder dan genieten van het lentezonnetje op een opgeruimd en schoon terras of balkon midden tussen de mooiste zomerbloeiers. Dus zet de bloemetjes buiten en geniet! Hier onze Top 4, om gezellig al je potten en bakken mee te vullen.
heerlijk-naar-zet-de
spaanse-magriet

1. Osteospermum
(Spaanse magriet)

Deze rijkbloeiende zonaanbidster fleurt je balkon of terras meteen op en is makkelijk te verzorgen.
franse-geranium

2. Pelargonium grandiflorum
(Franse geranium)

Nog zon dankbare bloeier deze Franse geranium met haar prachtige bloemen in de meest spectaculaire kleurcombinaties.
petunia-surfinia

3. Petunia Surfinia (petunia)

De Surfinia (hangende petunia) is een uitbundige bloeier. Verwijder de uitgebloeide bloemen en ze blijven doorbloeien tot ver in het najaar.
dianthus-anjer

4. Dianthus Pink Kisses (anjer)

Deze anjer heeft gefranjerde wit-roze bloemen die zoet geuren. Deze anjer is gek op een zonnige plek en wordt ca. 25 cm hoog.

Geldig t/m 25 april 2021. Laat deze afbeeldng op je smartphone zien bij de kassa. Hier controleren we je korting. Je kunt de kortingsbon ook geprint meenemen.
Maximaal

1 kortingsbon per klant. Niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen. Vraag naar de voorwaarden bij de kassa.

DIY: Zomerbloeiers combineren
Het is nu tijd om je terras en balkon flink op te fleuren. Maar hoe combineer je zomerbloeiers? En wat kun je doen om de hele zomer bloemen te houden? Bekijk onze korte video en ontdek d矇 tips & tricks voor het combineren en onderhouden van zomerbloeiers.