tussen-de-bloemen-bloemen

VAN GRAUW NAAR GROEN

Het is tijd om buiten te gaan beleven. Pak je moment! Als het zonnetje schijnt, geniet je met volle teugen. Omring je met bloemen. Van al die prachtige kleuren en geuren wordt je blij. Creëer een fijn plekje voor jezelf om heerlijk buiten te zijn. Zo kun je vanuit dat comfortabele plekje ultiem genieten van alles wat groeit, bloeit en zoemt. Dus tover je tuin om tot een bloemenparadijs. Wij hebben nu enorm veel keuze uit de meest prachtige, verse zomerbloeiers. Kom je snel jouw favorieten uitkiezen?

Blije bijen en vrolijke vlinders

Bloemen en beschutting zijn aantrekkelijk voor veel insecten. Laten we goed voor hen zorgen, want zij zorgen op hun beurt voor een spektakel in de natuur! Dus maak je tuin groen en zet hem vol met bloemen. Vul potten en bakken met zomerbloeiers. Zelfs als je alleen een balkon hebt, kun je al meehelpen aan een groenere leefomgeving. Hier onze toppers voor een tuin, terras of balkon vol blije bijen en vrolijke vlinders:
tussen-de-bloemen-must-haves
tussen-de-bloemen-davidii

1. Buddleja davidii (vlinderstruik)

Deze rijkbloeiende vlinderstruik is een echte vlindermagneet. Zet een vlinderstruik het liefst op een zonnige plek, dat vinden vlinders nog fijner! Snoei je vlinderstruik in het voorjaar.
tussen-de-bloemen-blue

2. Scabiosa columbaria ‘Butterfly Blue’ (duifkruid)

Vlinders, hommels, bijen en jij! Iedereen wordt blij van duifkruid. Deze dankbare vaste plant krijgt massa’s lilablauwe bloemen van mei t/m september. TIP: Knip uitgebloeide bloemen eruit, dan zal jouw duifkruid nog langer blijven bloeien.
tussen-de-bloemen-ijzerhard

3. Verbena bonariensis (ijzerhard)

Deze hoge vaste plant kun je door zijn luchtige structuur overal mee combineren. Zet ijzerhard het liefst in de zon, daar voelt hij zich thuis. Bloeit van juli tot aan de eerste vorst en kan ook prima als snijbloem.
tussen-de-bloemen-lavendel

4. Lavandula angustifolia ‘Hidcote’ (lavendel)

Heerlijk de geur van lavendel! Haal je hand door zo’n bloeiende bos en je ruikt Zuid-Frankrijk. En hommels, vlinders en bijen zijn er ook dol op. In de winter houdt lavendel zijn grijs-groene blaadjes.
tussen-de-bloemen-korting
Geldig t/m 9 mei 2021. Laat deze afbeelding op je smartphone zien bij de kassa. Hier controleren we je korting. Je kunt de kortingsbon ook geprint meenemen. Maximaal1 kortingsbon per klant. Niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen. Vraag naar de voorwaarden bij de kassa.

DIY: Zomerbloeiers combineren

Het is nu tijd om je terras en balkon flink op te fleuren. Maar hoe combineer je zomerbloeiers? En wat kun je doen om de hele zomer bloemen te houden? Bekijk onze korte video en ontdek dé tips & tricks voor het combineren en onderhouden van zomerbloeiers.