Bekijk nu onze nieuwe folder.

We hebben weer tijd om te genieten. Je geniet nergens meer van de zomer dan in je eigen paradijsje. Want ook voor deze zomer zijn vakanties (in het buitenland) nog onzeker en zullen we meer tijd doorbrengen in onze eigen tuin of op het balkon. En dat hoeft helemaal geen straf te zijn. Want dan haal je dat stukje Ibiza of dat tropische oord toch gewoon naar je tuin of balkon?!
In ons e-magazine worden verschillende terrastrends uitgelicht, waaronder ‘Bohemian living’ ofwel de Ibiza style. We laten je zien hoe je op eenvoudige wijze deze trend toe kunt passen door gebruik van planten, kleuren en dessins. Ook gaan we op expeditie in eigen tuin en kun je lezen hoe je jouw tuin een ‘tropische touch’ kunt geven.
Hopelijk zien we je ook snel in ons tuincentrum. Want wij hebben alles om ervoor te zorgen dat iedere dag aanvoelt als een vakantiedag in je tuin.

Namens het hele team van
Tuincentrum Den Heuvel