Ben jij al klaar voor het najaar?
Het buitenleven maakt plaats voor een nieuw seizoen binnen vol lange gezellige avonden waar we weer kaarsen aansteken en met elkaar genieten van het najaar. Het is nu echt weer tijd om het binnen extra gezellig te maken! Wij blijven onze liefde en passie voor het groen heel graag met je delen. Daarom hebben we speciaal voor jou een nieuwe editie van het gratis online inspiratie magazine! Hierin vind je o.a. de nieuwste woontrends, stylingtips en groenadvies. In dit magazine is er volop inspiratie te vinden! En in ons tuincentrum vind je de vele nieuwe collecties van dit seizoen! Ben jij al klaar voor het najaar?
Klik op de afbeelding hiernaast om het magazine te lezen. We wensen je heel veel leesplezier en een fijn najaar!
Namens het hele team van
Tuincentrum Den Heuvel