haal-kerst-feeststemming

KOM IN DE FEESTSTEMMING!

Kerst 2021 komt eraan! Het feest waarbij we helemaal los mogen gaan tijdens het stijlen van ons interieur. Of je nu gaat voor knotsgekke decoratie of je huis liever op een traditionele manier versiert, in ons tuincentrum is er voor elke stijl wel wat moois te vinden. Stijl je huis op jouw manier voor een onvergetelijke kerst!

Winter magie

Dit jaar maken we de kerst extra gezellig, jij ook? Tover je huis om tot een winterparadijs met de verrassend mooie kersttrends van 2021! Opzoek naar inspiratie voor thuis? Wij hebben de vier leukste kersttrends van dit jaar voor je op een rijtje gezet. Welke trend staat er bovenaan jouw lijstje?
winter-magie
warmer

TREND 1: Warm, warmer, warmst

Met deze trend gaan we terug in de tijd en spelen we met de interieurtrends van vroeger, maar dan met wat styling van nu! Denk aan warme bruintinten en mooie vazen. De ruwe structuur van beton in combinatie met sierkussens en dekens van zachte stoffen. Luxe ogende kerstballen met kerstlampjes met warm licht. Je zult je ongetwijfeld thuis voelen!
luxe-glam

TREND 2: Luxe en glam!

Goudkleurige accessoires, versieringen met kristallen, boa’s en nepbontjes. Niets is te gek! Het lichte kleurenpalet in combinatie met goudkleurige details zorgt voor een unieke uitstraling. Een combinatie van frisse winter met een luxueus gevoel. Deze trend straalt glamour uit!
klassieke-kerst

TREND 3: Klassieke kerst

Vier jij de kerst liever op een traditionele manier? Dan hebben wij goed nieuws! De trend ‘klassieke kerst’ is populairder dan ooit! Kandelaren, leuke accessoires, verschillende tinten rood, en als topstuk een rijk gevulde kerstboom! Alle ingrediënten voor een klassiek gezellige kerst!
made-love

TREND 4: Made with love

Tijdens de kerst willen we natuurlijk samen zijn met iedereen die we liefhebben. En wat nou als je die liefde overal terugvindt in je interieur? De zachte materialen, rode kleuren en vooral de hartvormige accessoires maken samen de meest geliefde kersttrend van 2021, ‘Made with love’. Met wie ga jij kerst vieren?

DIY: Eucalyptuskrans

prookjesachtige versieringen, schitterende lichtjes en heerlijke geuren. Alle ingrediënten voor een perfecte kerstsfeer in huis. Wat nou als we alles samenvoegen om een echte blikvanger te maken? Steek je handen uit de mouwen en ga snel aan de slag, want de Eucalyptuskrans is een echte winterse aanwinst!