vier-het-full

VIER HET VOORJAAR

Na de donkere winterdagen kijken we natuurlijk allemaal uit naar het frisse voorjaar! Langzaam beginnen de eerste bloemen weer te bloeien en ook binnen in huis maken we het weer gezellig! Haal met de vrolijk gekleurde voorjaarsbloeiers de lente in huis! Maak de voorjaarslook compleet met een mooi gekleurde sierpot. Voel jij de lentekriebels al?

Voorjaar in je bol!

Ga jij voorjaarsbloeiers in huis halen? Dan helpen we je graag om hier zo lang mogelijk van te genieten! Geef de bloembollen niet te veel water en zorg dat ze op een koele plek staan. Zo gaan ze langer mee. Zijn je bollen echt uitgebloeid? Gooi ze niet weg, maar plant ze buiten op een lichte plek, zo kan je er volgend jaar weer van genieten. Voor welke voorjaarsbloeier ga jij?
vier-het-jaar
vier-het-hyacint

Hyacint

Hou jij van de kleuren van het voorjaar? Dan is de Hyacint zeker iets voor jou! De Hyacint is namelijk verkrijgbaar in zeven vrolijke kleuren. Ook geeft hij een heerlijke geur! Alles wat je nodig hebt om het voorjaar in huis te halen!
vier-het-blauwe

Blauwe druifjes

Wie kent ze niet? Ze zijn opvallend, mooi van kleur en erg sterk. De blauwe druifjes! Ga voor de klassieke blauwe druifjes of kies juist voor de frisse witte kleur. De druifjes zijn de ideale huisgenoten voor het voorjaar!
vier-het-krokus

Krokus

De krokussen zijn er altijd vroeg bij en daarom hรฉt symbool van het voorjaar. Ze laten zich al zien vanaf januari en bloeien met prachtige witte, paarse, gele of blauw gekleurde bloemen! Het belooft een lang en vrolijk voorjaar te worden!
vier-het-narcis

Narcis

De opvallendste, maar ook de bekendste in ons lijstje is de Narcis! Met haar felgele kleur begint elk interieur te stralen! Naast de vrolijke kleur bloeit de bol met stervormige bloemen. Zo schittert de bloembol op elke plek!

DIY: Maak je eigen terrarium

Ze zijn niet meer te missen, niets is zo trendy dan een terrarium of flessentuintje! Benieuwd hoe jij je eigen terrarium in elkaar kunt knutselen? Bekijk onze video en kom erachter hoe je in een paar makkelijke stappen een gezellige flestuin maakt!