๐ŸŒฟ Geniet van het buitenleven met ons inspiratiemagazine ๐ŸŒฟ
Het is volop voorjaar en we kunnen weer steeds vaker genieten van het zonnetje op ons terras. En met een sfeervol terras wordt het natuurlijk extra genieten!
Deze zomer gaan we onder meer de terrastrend Ibiza vibes terugzien. Deze sfeer creรซer je o.a. met blankhouten of bamboe tuinmeubels en kussens en plaids in lichte kleuren. Een paar mediterrane planten (bijvoorbeeld olijfboom, vijg of palm) erbij maakt het sfeertje compleet! Maar misschien houd je juist meer van een overweldigende bloemenzee in explosieve kleuren. Ook die trend gaan we dit seizoen terugzien! In ons magazine lees je er meer over. Ook in het magazine; tuintoppers schaduw, de woon- en tuinplant van de maand mei en de tuinkalender voor april en mei.
Hopelijk kunnen we je weer volop inspireren met ons magazine en zien we je snel in ons tuincentrum!

Namens het hele team van
Tuincentrum Den Heuvel

vibes-bloemen-terras-post-content-img