maak-je-terras-zomerproof-post-content-img

MAAK JE TERRAS ZOMERPROOF!

Je eigen balkon of terras is een ideale plek om te ontspannen. Het is nu tijd om deze buitenkamer in te richten voor een mooie zomer. CreΓ«er een sfeer waarin jij je fijn voelt, de verschillende terrastrends van deze zomer kunnen je misschien wat inspiratie bieden.

Terrastrends zomer 2022

Deze zomer zien we verschillende terrastrends, waaronder Ibiza vibes. Maar misschien houd je juist meer van een overweldigende bloemenzee in explosieve kleuren. Ook deze trend gaan we volop zien.
maak-je-terras-zomerproof-post-content-img2
maak-je-terras-zomerproof-post-box-img1

Ibiza Vibes

Deze sfeer creΓ«er je o.a. met natuurlijke materialen zoals riet, hout en bamboe, wat het geheel een warme uitstraling geeft. Combineer dit met mediterrane planten (bijvoorbeeld olijfboom, vijg of palm) en je voelt de Ibiza vibes vanzelf…

maak-je-terras-zomerproof-post-box-img2

Mediterrane plant – Olijfboom

Wij zijn fan van de olijfboom, een mediterrane boom die het ook goed doet in een pot in jouw tuin of balkon. Een Γ©chte warme zomer, kan ook voor vruchten zorgen aan de olijfboom.

maak-je-terras-zomerproof-post-box-img3

Bloemenzee

Het kan niet kleurrijk genoeg zijn met deze terrastrend! Mix and match naar hartenlust, want werkelijk alles is toegestaan, als de kleur er maar vanaf spat! Wil je nog een stapje verder gaan? Verf je schutting of een muur in een gewaagd kleurtje. Wedden dat jouw zomer een explosie van kleur wordt!

maak-je-terras-zomerproof-post-box-img4

Zomerbloeier – Petunia

De petunia blijft ongekend lang en rijk bloeien. De hangende stelen die bezaaid zijn met bloemen fleuren een saaie muur of balkon helemaal op. Deze vrolijke zomerbloeier is in veel verschillende kleuren verkrijgbaar.

DIY: Eetbare bloemen

Eetbare bloemen zijn mooi en lekker! Maar welke bloemen zijn er eigenlijk allemaal eetbaar, wat kun je er allemaal mee en hoe bewaar je ze? Ontdek onze tips & tricks over eetbare bloemen in deze korte video.