we-maken-de-zomer-extra-gezellig1

YES, HET IS BIJNA VAKANTIE!

We maken het deze zomer extra gezellig! En waar geniet je nou meer dan in het door jezelf aangelegde paradijsje? En daar horen natuurlijk ook een flinke dosis zonnestralen en tuinplanten bij. Deze maken je gelukkig (ook al schijnt het zonnetje soms even niet), ze zijn mooi om naar te kijken en geven je energie een boost! Ook deze zomer hebben we een prachtige collectie tuinplanten voor je op voorraad! Nestel je in het heerlijk warme zonnetje omringt door al dat groen. Het is nu tijd om volop te genieten van je vakantie! 

Je eigen tuinfestival

Op zoek naar gezelligheid of zin in een feestje deze zomer? Creëer dan een feestelijk tintje op je balkon, terras of in je tuin. Maak het extra gezellig met lampionnen, lantaarns, mooie kussens, een sfeerhaard en natuurlijk de meest trendy planten van nu. Het is eindelijk tijd voor die gezellige brunch of romantische zomeravond. Inspiratie nodig? We helpen je graag met het stylen van je tuinfestival!

we-maken-de-zomer-extra-gezellig2
Groen-witte basis

1. Groen-witte basis

Begin met een goede basis en kies een aantal witbloeiende planten. Ga bijvoorbeeld voor klokjesbloem, hortensia of scharnierbloem. Wissel de planten af in verschillende hoogtes en bladkleuren en
-vormen, zo hou je het speels.
De styling

2. De styling 

Als je een goede basis hebt gecreëerd, kun je verder met het stijlen van je terras. Ook hier mag het groen niet ontbreken! Zoek een paar leuke (hang)potten uit en plant ook hier een aantal witbloeiende planten. Maak je terras verder af met een witte sierkussens, kleedjes en kaarsen.
Warme zomeravond

3. Warme zomeravond

Tijdens een lange zomeravond kan het zijn dat de temperatuur wat omlaaggaat naarmate het later wordt. Natuurlijk kun je ervoor kiezen om een heerlijke heater te plaatsen. Zo blijf je ook ’s avonds warm. Wil je toch wat meer sfeer brengen? Ga dan voor een vuurkorf of sfeerhaard. Zo kun je tot laat genieten van je eigen tuinfestival.
Puur en simpel

4. Puur en simpel

Klaar voor gezelligheid! Dek je tuintafel met een friswit tafelkleed. Natuurlijk mogen bij een zomerfeest, tuinfestival of barbecue de lekkere hapjes en drankjes niet ontbreken! Wordt het een lange zomeravond? Steek naast de vuurkorf ook wat mooie kaarsen aan voor extra warmte en gezelligheid.

DIY: vaste planten combineren

In deze korte video geven we je tips & tricks waarmee je vaste planten kunt combineren tot een sfeervolle bak of pot voor op je terras. En volgend jaar? Dan lopen de vaste planten opnieuw uit en heb je er opnieuw plezier van! Dat is het grote voordeel van vaste planten.