kortingsdag-20-korting1

Kom naar onze kortingsdag!

Op zaterdag 3 september houden we een kortingsdag in ons tuincentrum. Dit betekent de hele dag 20% korting op bijna alles!* We zijn open van 08:30 tot 17:00 uur. Kom op deze dag naar ons tuincentrum en profiteer van de korting!

 

*De korting is geldig op artikelen uit de winkel. De volgende artikelen zijn uitgesloten van korting: afgeprijsde artikelen, kerstartikelen, bestrating en hout, cadeaubonnen, frisdrank en het bloemenabonnement. De korting is niet geldig op acties, bestellingen en naleveringen. Betalingen contant of per pin. Geen aankopen op rekening. Openstaande rekeningen worden niet met deze korting afgerekend.

VERLENG JE VAKANTIE!

Voor de meesten is de zomervakantie (bijna) voorbij. Het liefst blijven we lekker genieten van de zon, want wat hebben we genoten nu we écht weer vakantie hebben gevierd. Wij geven je dé tips om je vakantiegevoel te verlengen.

kortingsdag-20-korting2
kortingsdag-20-korting3

Een oneindige zomer

Wij helpen je tuin of balkon om te toveren tot vakantieresort. Zo blijf je terugverlangen naar jouw droomvakantie! Kun jij wel wat hulp gebruiken bij het zoeken naar de tuinplant voor jouw oneindige zomer? Onze medewerkers helpen je graag! Kom je ook gezellig langs in ons tuincentrum?

Fleurige bloemenzee

1. Fleurige bloemenzee

In de natuur vind je zomers de meest prachtige plantensoorten, zeker in het buitenland. Maar wist je dat je ook in je eigen achtertuin mooie bloeiende planten kunt planten? Ga bijvoorbeeld voor de kleurrijke dahlia, stralende rudbeckia of de vrolijke zonnehoed. Van deze knappe planten geniet je zeker tot eind september!

Handen uit de mouwen

2. Handen uit de mouwen

Natuurlijk zijn er een aantal planten die na de zomer hun beste tijd hebben gehad. Ze zijn uitgebloeid en daarom niet meer zo mooi. Verwijder hierbij de uitgebloeide bloemen, zodat alleen de groene bladeren en takken nog overblijven, zo blijft de plant toch nog mooi.
Wuivende siergrassen

3. Wuivende siergrassen

Gras, dat klinkt misschien een beetje saai. Maar dat is het niet! Met wuivende siergrassen krijg je meteen dat heerlijke vrije gevoel van een strandvakantie. Grassen zijn bijna het hele jaar door decoratief. En veel grassoorten hebben nu prachtige bloempluimen en zijn op hun mooist. In ons tuincentrum hebben we veel soorten en vormen om uit te kiezen.
Zwoele (na)zomeravond

4. Zwoele (na)zomeravond

De dagen worden korter waardoor het eerder donker wordt en de temperatuur daalt. Maar eigenlijk is dat helemaal niet erg. Des te eerder begint de zwoele (na)zomeravond! Zorg voor gezellige verlichting en kruip heerlijk weg onder een warm plaid om te genieten van het knisperende vuur van je terrashaard of vuurkorf.

DIY: Tuin- en terrasstyling

Geel met friswit geeft meteen een zonnig effect! Wil je niet meteen je tuinhuis geel schilderen, maar wel die heerlijk zonnige look in je tuin? Begin dan voorzichtig met wat geel toevoegen. In deze video laten we zien hoe je dat kunt doen.