🌿 Laat je verrassen met ons inspiratiemagazine 🌿

De herfst is inmiddels begonnen, de dagen worden korter en de temperatuur daalt. Het is nu volop genieten van de herfsttuin met zwierige siergrassen en warme herfstkleuren. Maar ga vooral nu ook aan de slag in de tuin! De grond is nog warm, waardoor je zolang het niet vriest, bijna alles kunt planten (o.a. vaste planten, hagen, struiken en bomen). Zo kunnen ze al voor de winter wortelen. En vergeet je ook de bloembollen niet?

Dit najaar zien we dat kamerplanten in je interieur nog steeds een grote trend zijn! Dus maak het ook binnen gezellig met groen, want groen in je interieur is hot! In dit magazine nemen we je mee in alle woontrends voor in huis. Ga jij voor rustgevend & stoer of juist voor warm & knus? Per woontrend lichten we kamerplanten uit die hier perfect bij passen. Ook in het magazine; hoe geef je tuinvogels extra energie, de tuinkalender voor oktober/november en de woon- en tuinplant van de maand oktober.

Laat je verrassen door alles wat de herfst te bieden heeft in ons magazine en hopelijk zien we je snel in ons tuincentrum!

Namens het hele team van
Tuincentrum Den Heuvel

Magazine-04-Actiemail-footer-01-2022