Oktober-Woonmaand

OKTOBER IS DÉ WOONMAAND!

Nadat we deze zomer van het zonnige weer hebben kunnen genieten, is het nu tijd om het binnen weer gezellig te maken. Oktober is dé woonmaand! Eén van de grootste trends dit jaar is het groene wonen. Daarom zetten we in ons tuincentrum de kamerplanten deze maand extra in het zonnetje.

Enthousiast geworden? In deze nieuwsbrief staat een kortingsbon voor 25% korting op een kamerplant naar keuze. Dus sla je slag!

Groene boost

Nadat we deze zomer van het zonnige weer hebben kunnen genieten, is het nu tijd om het binnen weer gezellig te maken. Oktober is dé woonmaand! Eén van de grootste trends dit jaar is het groene wonen. Daarom zetten we in ons tuincentrum de kamerplanten deze maand extra in het zonnetje.

Enthousiast geworden? In deze nieuwsbrief staat een kortingsbon voor 25% korting op een kamerplant naar keuze. Dus sla je slag!

Groene boost
XXL eyecatcher

1. XXL eyecatcher

Als ‘less is more’ jouw motto is, kun je voor één grote en bijzondere plant kiezen en deze de eyecatcher van de ruimte maken. Ga meteen voor de juiste plant op de juiste plaats, zodat je jaren plezier zult hebben van je aankoop. Onze medewerkers adviseren je graag in ons tuincentrum.

Een groene hoek

2. Een groene hoek

Cluster kamerplanten van verschillende maten op een plantentrolly, tafeltje of op de vloer. Het clusteren van je planten zorgt ervoor dat je interieur een stuk meer feng shui aanvoelt. Het is altijd goed een paar plekken aan te wijzen waar jouw groen mag shinen, in plaats van op elk leeg plekje een potje te plaatsen. Ook kun je bijvoorbeeld een roomdivider tot junglehoek omtoveren door deze compleet in het teken van groen te zetten.

Er hangt iets moois in de lucht
3. Er hangt iets moois in de lucht

Kamerplanten hangend toepassen in een mooie macramé hanger is iets wat het al jaren goed doet. Dat kan op de klassieke plek: het raamkozijn, maar ook prima op een andere lichte plek in huis. Hang ze op verschillende hoogtes en houd de potten en hangers rustig, zodat vooral het groen eruit springt!

Ga voor mini

4. Ga voor mini

Kamerplanten in miniformaat zijn een absolute trend! Heeft misschien te maken met dat ze weinig ruimte innemen en maximaal schattig zijn, die plantenbaby’s! Zet ze in groepjes bij elkaar en mix en match naar hartenlust. Combineer ze ook gerust met cactussen en vetplanten. Die zijn mooi en ook nog zo makkelijk in de verzorging…

DIY: Vogelbuffet

Zodra de temperatuur omlaag gaat, komen vogels dichterbij huis. Ze zijn op zoek naar een plek waar genoeg eten te vinden is. Wil jij ze graag op een creatieve manier helpen? Bekijk in onze video hoe je een vogelbuffet maakt. Het is leuk om te doen, staat gezellig in de tuin én is heerlijk voor de vogels!