x-maas-time-content-post-img

X-mas time!

Het is bijna zover, kerst staat voor de deur! Een gezellig ontbijt, cadeautjes onder de kerstboom, extra lang tafelen tijdens een overheerlijk kerstdiner en natuurlijk gezellig samen zijn! Geef je huis en tuin een finishing touch voordat de kerstpret losbarst. Wij helpen je graag! Wij hebben ook alvast een cadeautje voor je: in deze nieuwsbrief zit een kortingsbon voor 25% korting op een kamerplant naar keuze. Dus sla je slag!

Kerst make-over

Elk jaar kijken we lang uit naar de gezelligste tijd van het jaar: kerst! Een paar weken van tevoren tuigen we de kerstboom op en halen we de meest magische decoratie weer uit de kast om van je thuis een kersthuis te maken. Vier je dit jaar kerst bij jou thuis? We geven je graag wat tips voor een last minute kerst make-over!
kerst-mak-over-content-post-img
Piek-obello-box-post-img1

1. Piek-obello!

Een sfeervol kersthuis begint natuurlijk bij een mooi versierde kerstboom. Kies drie basiskleuren voor de kerstballen uit, en durf los te gaan! Een rijk gedecoreerde boom oogt extra feestelijk! Combineer je kerstversiering met warme verlichting en je zit er knus bij tijdens de feestdagen.

diy-kerstkrans-box-post-img2

2. DIY kerstkrans

Kerstkransen, een trend die ook dit jaar weer helemaal hot is! Ga voor een traditionele kerstkrans voor een ultieme kerstlook. Wil je toch een keer iets anders en ga je los met bloemen? Alles is mogelijk bij je zelfgemaakte kerstkrans! Geen idee waar je moet beginnen? Onze medewerkers van ons tuincentrum geven je graag tips!

doorzichtige-kerstballen-box-img3

3. Doorzichtige kerstballen

Heb je na de DIY kerstkrans de smaak te pakken? Of ben je juist opzoek naar een simpelere DIY? Ga dan voor doorzichtige kerstballen. Dat klinkt misschien heel saai, maar haal het kroontje eraf en vul ze met wat kerstgroen of glitters. Zo creëer je al snel een speels effect. Wedden dat het er gezellig uit gaat zien?

aan-tafe-post-box-img-4

4. Aan tafel!

Het is eindelijk zo ver, kerstavond. Voordat je je geliefden ontvangt, is het tijd voor een laatste finishing touch. We hebben het natuurlijk over de eettafel! Haal mooie kerstservetten, een tafelloper en een feestelijk kerstkleed in huis. Durf los te gaan met kerstgroen op tafel en knoop om de servetten een stukje kerstgroen. Maak het af met wat feestelijke kerstballen voor een sfeervol effect. Vrolijk kerstfeest!

DIY: Vogelkerstboom

Hoe maak je deze winter in jouw tuin een feest voor je tuinvogels? Versier jouw kerstboom buiten (of een andere boom of struik) met mooie en lekkere vogeltraktaties! Kijk jij ook mee voor een leuke inspiratievideo?