groen-gezond-post-content-post-img1

Groen & gezond

Wist je dat actief met planten bezig zijn goed is voor je geest? In het tijdperk waarin verandering de enige constante factor is, is goed zorgen voor jezelf belangrijker dan ooit! Heb je behoefte aan een moment van rust en ontspanning? Ga dan aan de slag met je kamerplanten – beetje watergeven, verpotten en lelijke bladeren verwijderen – en je hoofd leegmaken. Of juist nadenken. Planten zeggen niks, maar luisteren erg goed. Na een planttherapiesessie kun je er weer helemaal tegenaan. Zeg maar dag tegen je gestreste zelf!
Als je je plantencollectie nog verder uit wilt breiden hebben we nog een leuke korting voor je. In deze nieuwsbrief zit een kortingsbon voor
20% korting op een plant naar keuze.
Dus sla je slag!

Nieuwe huisgenoten

Kamerplanten zijn behalve prachtig in huis ook nog eens kerngezond voor je! Wat doen kamerplanten nu precies? Iedere kamerplant produceert zuurstof, maar niet alle kamerplanten hebben een luchtzuiverende werking. Sommige kamerplanten neutraliseren schadelijke gassen door deze op te nemen en af te breken. Ook verbeteren ze de luchtvochtigheid en zetten ze CO2 effectief om in zuurstof. Ontdek welke 4 kamerplanten naast een sfeervolle eyecatcher in je huis ook een luchtzuiverende werking hebben:
groen-gezond-post-content-post-img2
groen-gezond-post-content-box-post-img1

Paradijsvogelplant
(Strelitzia nicolai)

Buiten is het nog winters koud, maar deze plant zorgt voor een tropisch gevoel in huis! De paradijsvogel plant geeft een frisse groene tint aan je interieur en houdt de luchtvochtigheid op peil.

groen-gezond-post-content-box-post-img2

Gatenplant
(Monstera deliciosa)

Ook in het nieuwe jaar blijft de Gatenplant een van de grootste trends! Deze sterke kamerplant met haar grote opvallende bladeren is een echte eyecatcher in je interieur.

groen-gezond-post-content-box-post-img3

Lepelplant
(Spathiphyllum ‘Sweet Lauretta’)

Wil je ook graag de donkere hoeken van je kamer wat opfleuren? Ga voor de lepelplant! Deze sterke kamerplant bloeit met prachtige bloemen en zal het zelfs op een donkere plaats goed doen!

groen-gezond-post-content-box-post-img4

Goudpalm
(Dypsis lutescens)

Stiekem verlangen we allemaal naar een zonnige vakantie. Kun je echt niet meer wachten? Deze goudpalm geeft je echte vakantievibes! Zorg voor een lichte plek en je zult nog lang genieten van deze prachtige kamerplant!

DIY: Terrarium maken

Een beetje fröbelen met plantjes is heerlijk en gezond voor je! Wij laten zien hoe je heel simpel een terrarium met vetplantjes of cactussen in elkaar zet. En weet je wat daar zo fijn aan is? Zo’n terrarium heeft alleen af en toe een scheutje water nodig! Ideaal toch? Bekijk nu snel de video en ga aan de slag met jouw terrarium!