ons-nieuwe-inspiratatie-magazine-post-content-img1

Lentekriebels!

De zon begint weer meer te schijnen, de vogels fluiten en de bloemen staan weer volop in bloei. Het is bijna voorjaar! Tijd voor een grote voorjaarsschoonmaak. Fris je terras op, pak je gazon aan, haal lentebloeiers in huis en geef je interieur een nieuwe look met dé grootste woontrends van 2023! In dit magazine vind je volop inspiratie om er thuis een lentefeest van te maken, laat dat zonnetje maar schijnen…. In ons tuincentrum vind je nu de nieuwe voorjaarscollectie voor binnen en buiten. En natuurlijk ook de mooiste lentebloeiers van dit moment, ben jij ook benieuwd welke lentebloeier het best bij jou past? Kom dan snel langs!

 

We wensen je heel veel leesplezier en alvast een heerlijke lente!

 

Namens het hele team van
Tuincentrum Den Heuvel