een-tuin-vol-zonnestralen-full
49378d17-2ee9-ef28-efc1-01ab12fde3fa
Kijk jij ook al zo uit naar de zonnige zomer? Creëer alvast jouw eigen zomerparadijs met zomerbloeiers. De naam zegt het al, dit zijn planten die de hele zomer bloeien met de mooiste en kleurrijkste bloemen!
29d248c5-7a15-bb89-762f-c9d394d629d1
In ons tuincentrum hebben we zomerbloeiers in alle kleuren van de regenboog. Geef je muur of schutting kleur met een hangzak of hangpot en vrolijk je sierpotten op met betoverende zomerbloeiers. Wij hebben onze vier favorieten op een rijtje gezet!
shop-nu-zomerbloeiende
ballonbloem

Ballonbloem

Platycodon grandiflorus

petunia

Petunia

Petunia ‘Surfinia’

bougainville-een

Bougainville

Bougainvillea

solanum-een

Solanum

Solanum rantonnetii

Het is nu tijd om je terras en balkon flink op te fleuren. Maar hoe combineer je zomerbloeiers? En wat kun je doen om de hele zomer bloemen te houden? Bekijk onze korte video en ontdek dé tips & tricks voor het combineren en onderhouden van zomerbloeiers.