Maak de feestdagen dit jaar onvergetelijk!

Een speciaal seizoen met alle feestdagen waar we naar uitkijken staat voor de deur. Maak van je huis een thuis met eigentijdse decoraties, sfeervolle woonaccessoires, trendy kerststukken, diverse geschenkpakketten, kerstbomen, kerstballen, verlichting en nog heel veel meer. Wij zijn er helemaal klaar voor. Zaterdag 16 oktober vanaf 9.00 uur open wij de deuren naar onze kerstshow met leuke acties. 

De traditionele kerstboom is er van groot tot klein, in pot, met kluit of gekapt. Tevens een heel assortiment kunstkerstbomen. Met een ruime keuze aan verlichtingen, leuke versieringen, trendy decoraties, kan een ‘persoonlijke’boom worden gemaakt. Verder is er een enorme sortering aan cadeaus en geschenkartikelen, prachtig op kleur en in thema opgemaakt. Ons vakbekwaam team van de bloembinderij maakt dagelijks kerstarrangementen en boeketten in diverse stijlen en prijsklassen.

Kerst 2020 Den Heuvel Wervershoof

Picea Omorika, Blauwspar, Nordmann en Abies koreana

Vanaf begin december zijn de kerstbomen verkrijgbaar.

Kerst 2020 Den Heuvel Wervershoof

Kerst voor bedrijven Voor bedrijven levert Den Heuvel prachtige kerstpakketten en kerststukken. Zij brengen ook graag de kerstsfeer in een bedrijf. Een kerstboom, al dan niet opgetuigd, kan bij de onderneming worden neergezet en indien gewenst weer worden opgehaald.

Een bezoekje aan Tuincentrum Den Heuvel is zeker de moeite waard.