Tuincentrum Enkhuizen

Tuin- en Bloemencentrum Den Heuvel

Zoekt u een tuincentrum in de omgeving van Enkhuizen waar u niet alleen een uitgebreid assortiment aan planten en bloemen vindt, maar ook kunt genieten van professionele hoveniersdiensten en een sfeervol tuincafé? Dan is Tuin- en Bloemencentrum Den Heuvel, gelegen in het charmante Wervershoof, uw bestemming. Op ongeveer 10 minuten rijden van Enkhuizen, bieden wij alles wat u nodig heeft om van uw tuin een prachtige, levendige plek te maken.

Een Divers Aanbod van Planten, Bloemen en Meer

In Tuin- en Bloemencentrum Den Heuvel begrijpen we de kracht van planten en bloemen om schoonheid en vitaliteit toe te voegen aan elke ruimte. Ons uitgebreide assortiment, van kamerplanten tot tuinplanten, is zorgvuldig samengesteld om aan ieders wensen te voldoen. Of u nu op zoek bent naar kleurrijke bloemen voor uw tuin, luchtzuiverende kamerplanten voor uw woning, bij Tuin- en Bloemencentrum Den Heuvel zit u altijd goed! Naast ons brede assortiment planten en bloemen, bieden we ook een divers assortiment aan frisdranken. 

Bloemen en planten bij Den Heuvel

Ontdek ook onze Bloemenshop en Tuincafé nabij Enkhuizen

Ontdek in onze bloemenshop een prachtige collectie verse bloemen voor iedere gelegenheid, van feestelijke boeketten tot rouwarrangementen of een vrolijke noot voor in huis. Onze bloemspecialisten creëren met zorg unieke stukken, gebruikmakend van de fraaiste seizoensbloemen. Combineer uw bezoek met een ontspannen pauze in ons Tuincafé, waar gratis koffie, warme chocolademelk of thee op u wacht. Geniet van de rustgevende sfeer van onze tuinoase, een ideale plek om even bij te komen en tijd door te brengen met vrienden tijdens uw bezoek aan ons tuincentrum.

 

Zien we u snel? Bekijk de route vanaf Enkhuizen

Kom langs bij Tuin- en Bloemencentrum Den Heuvel in Wervershoof, op slechts ongeveer 10 minuten rijden vanuit Enkhuizen, en laat u inspireren door ons uitgebreide aanbod. Of u nu op zoek bent naar inspiratie, deskundig advies, prachtige planten, verse bloemen, verfrissende drankjes of professionele hoveniersdiensten, wij staan klaar om u te helpen uw tuin- en bloemendromen waar te maken. Maak van uw huis en tuin een prachtige plek met Tuin- en Bloemencentrum Den Heuvel. We kijken ernaar uit om u te mogen verwelkomen!

 

Voor telefonische vragen of het maken van een afspraak, zijn we bereikbaar op +31 228 581 385. Of stuur een e-mail naar verkoop@tc-denheuvel.nl voor al uw vragen of specifieke verzoeken.