Tuincentrum Zwaag

Tuin- en Bloemencentrum Den Heuvel

Welkom bij Tuin- en Bloemencentrum Den Heuvel. Zoekt u een tuincentrum dichtbij Zwaag? Zoek dan niet verder! Ons tuincentrum, gelegen in Wervershoof, is slechts een kleine 12 minuten van Zwaag verwijderd. Bij ons staat persoonlijke aandacht centraal; wij zijn pas tevreden als we elke bezoeker hebben geholpen met hun vragen over huis en tuin.

 

In Tuin- en Bloemencentrum Den Heuvel treft u een breed assortiment aan voor het inrichten en onderhouden van uw tuin. Van planten en bloemen tot aan stijlvolle interieurproducten, bij ons vindt u alles onder één dak. We zijn erop gericht om van uw droomtuin realiteit te maken, en dat allemaal tegen aantrekkelijke prijzen en met producten van de beste kwaliteit. Samen maken we van uw tuin in Zwaag een ideale plek. We hopen u snel te kunnen verwelkomen!

Een variatie aan bloemen en planten voor in uw tuin

Bij Tuin- en Bloemencentrum Den Heuvel, uw go-to tuincentrum nabij Zwaag, bieden we een uitgebreide selectie aan bloemen en planten voor elke tuinliefhebber. Ons assortiment omvat een diversiteit aan zaden, planten en bloemen, waardoor u verzekerd bent van het vinden van precies wat u nodig heeft voor uw tuin.

 

Voor de winter raden wij winterharde planten en zaden aan, zoals Winterheide (Erica), Sneeuwklokjes (Galanthus) en Helleborus, die uw tuin zelfs in de koudste maanden een levendige uitstraling geven. In de lente kunt u uw tuin verrijken met kleurrijke tulpen, narcissen en hyacinten, die niet alleen prachtig bloeien maar ook de komst van het nieuwe seizoen aankondigen. Tijdens de zomermaanden zijn Lavendel, Petunia’s en zonnebloemen ideale keuzes om uw tuin te vullen met levendige kleuren en heerlijke geuren. En voor het najaar zijn Chrysanten, Sierkalebassen en Astilbe perfect om die warme herfsttinten in uw tuin te brengen.

Bloemen en planten bij Den Heuvel

Uitstekende hulp met uw ideale tuin in Zwaag

Bij Tuin- en Bloemencentrum Den Heuvel, uw go-to tuincentrum nabij Zwaag, bieden we een uitgebreide selectie aan bloemen en planten voor elke tuinliefhebber. Ons assortiment omvat een diversiteit aan zaden, planten en bloemen, waardoor u verzekerd bent van het vinden van precies wat u nodig heeft voor uw tuin. Voor de winter raden wij winterharde planten en zaden aan, zoals Winterheide (Erica), Sneeuwklokjes (Galanthus) en Helleborus, die uw tuin zelfs in de koudste maanden een levendige uitstraling geven. 


In de lente kunt u uw tuin verrijken met kleurrijke tulpen, narcissen en hyacinten, die niet alleen prachtig bloeien maar ook de komst van het nieuwe seizoen aankondigen. Tijdens de zomermaanden zijn Lavendel, Petunia’s en zonnebloemen ideale keuzes om uw tuin te vullen met levendige kleuren en heerlijke geuren. En voor het najaar zijn Chrysanten, Sierkalebassen en Astilbe perfect om die warme herfsttinten in uw tuin te brengen.

Zien we u snel? Bekijk de route vanaf Zwaag

We kijken ernaar uit om u binnenkort te mogen ontvangen bij Tuin- en Bloemencentrum Den Heuvel, uw tuincentrum nabij Zwaag. Onze belofte aan u is een bezoek waarbij al uw vragen over tuinonderhoud, tuinontwerp, en onze prachtige selectie bloemen en planten beantwoord worden. Wij staan klaar om uw ideeën te helpen realiseren.

 

Voor directe vragen of om een afspraak te plannen, kunt u ons bereiken op +31 228 581 385. Heeft u specifieke verzoeken of wilt u meer informatie, stuur dan gerust een e-mail naar verkoop@tc-denheuvel.nl. Wij zijn hier om u te ondersteunen met deskundig advies en kwaliteitsservice.