Planten, bomen, struiken, fruitbomen, kortom alles voor uw tuin.

Tuinplanten

Op circa 5.000 m² staan honderden heesters, bomen en vaste planten, allen voorzien van een etiket met uitgebreide cultuurbeschrijving. Ons assortiment tuinplanten bestaat onder andere uit: laanbomen, leibomen, fruitbomen, haagplanten, klimplanten, vaste planten, vijverplanten, groente- en kruidenplanten, rozen, coniferen, heesters, bosplantsoen en siergrassen. Onze tuinplantenafdeling staat garant voor constante kwaliteit en een goede prijs. Hier kunt u terecht voor de gehele groene inrichting van uw tuin.

Vervoer van de planten is géén probleem, tegen een kleine bijdrage worden de door uw gewenste planten bij u thuisbezorgd.

Gereedschap

Goed gereedschap voor het onderhouden van uw tuin is een absolute vereiste. Niet alleen voor de aanleg maar ook voor het onderhoud van uw tuin. Wij hebben een ruime keuze in tuingereedschap zoals schoffels, snoeischaren en grasmaaiers van diverse merken en dus verschillende prijsklasses.

D.C.M en Pokon Naturado

Er bestaan verschillende soorten grond- en meststoffen hieronder vallen turf, potgrond, tuingrond. Naast de traditionele potgrond is er tegenwoordig bijna voor elke categorie tuin- en kamerplanten wel een speciale potgrond die ook daadwerkelijk de planten beter laten groeien en bloeien. In deze soorten grond zijn voedingswaarden toegevoegd die de verschillende planten nodig hebben. Vraag advies aan onze medewerkers, welke het beste bij uw plant of boom past.

Tuinaccessoires

Maak uw tuin, terras of balkon compleet met ons groot assortiment decoratie- en tuinaccessoires.

Met verlichting, buitenpotten, kussens en nog veel meer brengt u volop sfeer in uw eigen tuin.

Wij verkopen o.a. de volgende merken:

Esschert, Gardena, DCM, Pokon Naturado, Wolf, Peacock, Meuwissen Agro, Velda.

Nieuw in ons assortiment Frisdrankvoordeel.nl

frisdrankvoordeel.nl