Waarom Hovenier Den Heuvel

Experts op het gebied van aanleg, ontwerp, onderhoud van uw tuin.

Den Heuvel is een onderdeel van Tuin- en Bloemencentrum Den Heuvel. Als ervaren hoveniers hebben wij al vele tuinen in Wervershoof, Onderdijk, Andijk, Medemblik, Hauwert, Zwaag, Enkhuizen en omstreken mogen omtoveren tot een prachttuin.

Van veranda’s tot een nieuw gazon en van complete tuinen met bestrating, verlichting, gazon, veranda, walbeschoeiing en alles erop en eraan tot het plaatsen van schuttingen.

Tuin- en Bloemencentrum én Hoveniersbedrijf

Alles onder één dak.

Jarenlange ervaring

Ruime ervaring in ontwerp, aanleg en onderhoud.

Showroom in Wervershoof

Veel producten zijn op het tuincentrum te bekijken. Zo krijgt u een beter idee bij het gekozen product.

Advies en persoonlijk contact

Een vast aanspreekpunt.

Aangesloten bij TuinKeur

Wij voldoen aan de vijf zekerheden: professionaliteit, betrouwbaar, vakbekwaamheid, service, kwaliteit

TuinKeur

Lees hier de algemene voorwaarden

Onderhoud

Naast het ontwerpen en het aanleggen van een tuin kunt u bij ons ook terecht voor onderhoud en tuinrenovatie. Onze onderhoudsmedewerkers verrichten seizoen afhankelijke werkzaamheden. Frequent onderhoud naar uw eigen behoefte is bij ons geen enkel probleem.

Uw tuin blijft mooi en gezond met onderhoud. Maar hoe snoeit u bomen en planten? Hoe vaak moet het gras gemaaid worden en is het nodig in de zomer extra te sproeien? Elke tuin heeft ander onderhoud nodig. Onze hoveniers weten precies wat uw tuin nodig heeft om mooi en gezond te blijven. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Aanleg

Is het ontwerp van de tuin naar uw zin? Dan kunnen wij zorgdragen voor een perfecte uitvoering van het plan. Wij kunnen u onder andere van dienst zijn in de aanleg van:
Bestrating,  Grondwerk,   Beplanting,  Houtwerk,  Terrasoverkapping,  Tuinelectra/verlichting,  Speeltoestellen,  Terreininrichting,  Beregeningsinstallaties,  Erfscheidingen,  Graszoden,  Kunstgras,  Buitenkeukens,  Terrasverwarming,  Lijm- en metselwerk,  Dakterrassen/balkon (aankleding),  Vijvers, watervallen,  Waterornamenten, Damwanden en beschoeiingen, Zwembaden, Tuinhuis/berging

Heeft u iets wat hier niet tussenstaat? Neem dan gerust contact met ons op. Wij houden van een uitdaging en bekijken graag de mogelijkheden.

Ontwerp en advies

Heeft u al duidelijke plannen over uw tuin? Of zoekt u nog naar ideeën die uw tuin moeten omtoveren in een oase van rust? Voordat we aan de slag gaan, verdiepen we ons eerst in uw beeld van een mooie tuin.

Als we uw wensen kennen, kijken we samen goed naar uw tuin. We inventariseren de mogelijkheden en dragen met onze kennis van planten en tuininrichting oplossingen aan, die bepalend zijn voor de juiste sfeer en nuance in uw tuin.

Aan de hand van uw wensen en onze kennis ontwerpen we een tuinplan dat bestaat uit:
• een goed leesbaar en gedetailleerd tuinontwerp
• een duidelijke – in onderdeel gespecificeerde – kostenraming
Het tuinplan is de basis voor uw nieuwe tuin. Uiteraard kunnen ook in het tuinplan nog aanpassingen worden gedaan. Het ontwerp van een tuin is nu eenmaal een creatief proces van afwegen en afstemmen, van kijken en combineren.

Den Heuvel beschikt over het vermogen om van elke tuin een droomtuin te maken!
Onze talrijke tuinprojecten bewijzen dat we meer in huis hebben dan alleen ‘groene vingers’.

Tuinkeur gecertificeerd

Den Heuvel staat voor kwaliteit, daarom hebben wij een TuinKeur gecertificeerd. Wij vinden met onze vakkennis en passie voor het hoveniersvak dat wij onze klanten moeten voorzien van extra betrouwbaarheid. Naast betrouwbaarheid biedt een TuinKeur-hovenier meer.

Wat houdt TuinKeur in?

TuinKeur is een onafhankelijk keurmerk dat hoveniers onderscheid op basis van de 5 zekerheden van TuinKeur. Den Heuvel staat voor de 5 zekerheden van TuinKeur:

  • Professionaliteit – Wij zijn gecheckt op ruim 120 cruciale punten. Zo weet u zeker dat wij professioneel te werk gaan en u niet voor ongewenste verrassingen komt te staan.
  • Betrouwbaarheid – Bij ons staat de klant voorop. Dat blijkt onder andere uit de persoonlijke benadering en de heldere, duidelijke voorwaarden.
  • Vakbekwaamheid –  Wij hebben veel vakkennis en kunnen u met raad en daad verder helpen.
  • Service – Wij houden ons aan onze afspraken en leveren u optimale en complete service.
  • Kwaliteit – Wij leveren goede kwaliteit, zowel van de producten als van de diensten. Zijn er onverhoopt onvolkomenheden dan zullen wij alles in het werk stellen om uw problemen naar volle tevredenheid op te lossen.
TuinKeur Certificaat

Reviews

Fantastisch vakwerk geleverd

 

Wat blij zijn wij met de jongens van den Heuvel, onze tuin is ontzettend mooi geworden met de ‘Kilamanjaro’tegel in combinatie met wat grind en de planten. En allemaal nét klaar voor de coronacrisis zodat wij nu alle dagen lekker kunnen genieten van onze prachtige tuin en het zonnetje en het geen straf is om thuis te moeten blijven.
Hard werkende mensen. Verstand van zaken.
Aanleg van tuin, veranda, bestrating, watergolen van dak en grond, Schutting plaatsen, afgraven grond.
Een mooie tuin passend bij de stijl van de woning.
Een volledig tuin aanleggen vraagt om vakmanschap en goed overleg. De mensen van Den Heuvel denken goed mee met de klant, geven hun vakkundige oordeel en zorgen er voor dat dit zich vertaalt in een mooi eindresultaat.
Netjes en vakkundig werk geleverd
Totale tuin inrichting

Review schrijvers bekend bij Den Heuvel.