Tuincentrum Hoorn

Tuin- en Bloemencentrum Den Heuvel

Op zoek naar een tuincentrum rondom Hoorn? Ontdek Tuin- en Bloemencentrum Den Heuvel, gelegen in het schilderachtige Wervershoof, op slechts een kleine 20 minuten rijden van Hoorn. Als u op zoek bent naar hét tuincentrum in de buurt van Hoorn dat niet alleen een uitgebreide selectie planten en bloemen biedt, maar ook gespecialiseerd is in hoogwaardige hovenierswerkzaamheden, dan hoeft u niet verder te zoeken. Bij Tuin- en Bloemencentrum Den Heuvel vindt u alles wat u nodig heeft om uw tuin te transformeren tot een prachtig stukje natuur, en nog veel meer.

Een breed assortiment aan Planten en Bloemen

Bij Tuin- en Bloemencentrum Den Heuvel begrijpen we de magie van planten en bloemen om schoonheid en leven aan uw leefruimte toe te voegen. Ons assortiment kamerplanten en tuinplanten is met zorg samengesteld om aan elke smaak en behoefte te voldoen. Of u nu op zoek bent naar kleurrijke bloeiers voor uw tuin of luchtzuiverende kamerplanten voor uw interieur, wij hebben het allemaal. Onze deskundige medewerkers staan klaar om u te adviseren over de juiste plantenkeuze en verzorgingstips, zodat uw groene oase tot bloei kan komen.

Bloemen en planten bij Den Heuvel

Ook voor al uw Hovernierswerkzaamheden nabij Hoorn

Bij Tuin- en Bloemencentrum Den Heuvel gaan we verder dan alleen het verkopen van planten; we zijn gepassioneerd in het creëren en onderhouden van prachtige tuinen. Onze hoveniersdiensten omvatten onder andere het ontwerpen en aanleggen van tuinen en het onderhoud ervan. Of u nu een volledige tuintransformatie wilt of slechts wat advies over tuinverbetering zoekt, onze ervaren hoveniers staan klaar om uw droomtuin werkelijkheid te maken. Met een scherp oog voor detail en een diepgaande kennis van groen, zorgen wij ervoor dat uw tuin een ware weerspiegeling van uw persoonlijkheid en stijl wordt.

Plan uw route naar Tuin- en Bloemencentrum Den Heuvel

Bezoek Tuin- en Bloemencentrum Den Heuvel in Wervershoof, op slechts 20 minuten rijden van Hoorn, en ontdek ons uitgebreide aanbod. Of u nu op zoek bent naar inspiratie, deskundig advies, planten, bloemen of hoveniersdiensten, wij zijn er om u te helpen uw tuin- en bloemendromen te verwezenlijken. Maak van uw huis en tuin een prachtige plek met Tuin- en Bloemencentrum Den Heuvel. We kijken ernaar uit om u te verwelkomen!

 

Voor telefonische vragen of het maken van een afspraak, zijn we bereikbaar op +31 228 581 385. Of stuur een e-mail naar verkoop@tc-denheuvel.nl voor al je vragen of specifieke verzoeken.